Deze keer geen werkgever, maar Ingrid zelf als opdrachtgever. Met een vast budget, middelen en strakke deadline heeft zij zichzelf ten doel gesteld nieuw werk te vinden. Door een krimpende markt was Ingrid genoodzaakt een nieuwe uitdaging te zoeken. Daarom ingridwiersma.nl, waarmee zij zich onderscheidend voorstelt op de arbeidsmarkt. Ingrid zoekt bij voorkeur werk in de regio Friesland, maar ook de omliggende regio’s behoren tot de mogelijkheden. Onderstaande werkgebieden spreken haar aan:

Administratief medewerker:
Met meer dan 15 jaar werkervaring op administratief gebied bij diverse organisaties heeft Ingrid veel kennis opgedaan en is zij goed in staat nieuwe werkzaamheden zich snel eigen te maken. De laatste paar jaar heeft zij diverse functies bij meerdere onderwijsinstellingen gehad.

Medewerker marketing & communicatie:
Alhoewel Ingrid relatief weinig werkervaring heeft op dit gebied, behoort dit voor haar wel tot de mogelijkheden. Ingrid heeft altijd interesse gehad in marketing en communicatie en zou dan ook graag in die richting willen werken. Eventueel gecombineerd met administratieve werkzaamheden, zoals zij in het verleden ook heeft gedaan. Ingrid hoopt dan ook dat er een werkgever is die haar de gelegenheid wil geven om deze weg in te slaan.

Ik heb nog meer informatie nodig      Neem contact met Ingrid op