IngridGeboren in Limburg, opgegroeid in Franeker en inmiddels alweer 15 jaar woonachtig in Leeuwarden, waar ik de opleidingen Ondernemer/Manager Detailhandel en Directiesecretaresse/Management Assistent aan het Friesland College met succes heb afgerond. In 2006 ben ik begonnen met stijldansen, later volgden de dansstijlen Salsa en West Coast Swing. Tijdens het stijldansen leerde ik Giliam kennen, waar ik inmiddels alweer een aantal jaar mee samenwoon. Naast dansen hou ik me in mijn vrije tijd onder andere bezig met fotograferen, genealogie en ben ik lid van de Zoekbrigade van het radioprogramma Adres Onbekend. Sinds kort hou ik me achter de schermen ook bezig met het YouTube-kanaal van Fresonis.

Ik heb ruim 15 jaar werkervaring als administratief medewerker, secretaresse en telefoniste/receptioniste. Maar ik ben bijvoorbeeld ook inzetbaar als medewerker marketing en communicatie. Ik werk graag in teamverband, ben enthousiast, leergierig en heb een hands-on-mentaliteit.

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging voor langere tijd. Heeft uw bedrijf nog een vacature open voor iemand als mij? Een manusje van alles, voor wie het administratieve werk geen geheimen heeft. Schroom dan niet en neem contact met mij op.

Meer weten?      Neem contact met Ingrid op